ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

Όροι και προυποθέσεις

Όροι χρήσης.

 
 

 Η εταιρία ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ Ο.Ε έχει το φυσικό της κατάστημα στην Σέρρες στην διεύθυνση: Ρωμανου 10 με ΑΦΜ:999218671 , αριθμό ΓΕΜΗ:113358852000 και ΔΟΥ: ΣΕΡΡΩΝ.

 

Υποβολή-Ακύρωση παραγγελίας

 

   Η υποβολή παραγγελίας Προϊόντων συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω Προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από την Εταιρεία δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της εν λόγω παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με το Κατάστημα στη διεύθυνση afoitselios@hotmail.com ,προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Το Κατάστημα χρησιμοποιεί μηχανισμό για την ακύρωση μίας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί και δεν έχει ακόμη παραδοθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο afoitselios@hotmail.com ή να τηλεφωνήσετε στο 2321051771. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση, υπό την επιφύλαξη των αναφερομένων κατωτέρω ως προς την Υπαναχώρηση και τις Επιστροφές των Προϊόντων.

Ραμμένες κουρτίνες.

 
    Ως αναφορά τις κουρτίνες που είναι ραμμένες ή έχουν ραφεί στο επιθυμητό ύψος η πληρωμή τους δεν μπορεί να γίνει με αντικαταβολή.
    Η πληρωμή τους μπορεί να γίνει μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και Paypal! Αυτό γίνεται λόγω το ότι τα υφάσματα έχουν κοπεί και ραφεί σε συγκεκριμένα μέτρα και διαστάσεις (ως αναφορά το ύψος) και δεν μπορούν να επιστραφούν λόγω οτί χάνουν την αρχική τους τιμή(εκτός αν είναι ελαττωματικά).
 
    Κατά την ραφή των κουρτινών η εταιρία μας ελέγχει πάντα με ακρίβεια το ύψος  και ουδεμία ευθύνη δεν φέρει σε περίπωση που έρθουν μακριές ή κοντές!
Στην περίπτωση όμως που θέλετε να διορθωθούν οι κουρτίνες μπορείτε να τις επιστρέψετε και να διορθωθούν στο νέο ύψος. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και το κόστος διόρθωσης αντιστοιχεί σε 2 ευρώ το μέτρο συν τα έξοδα της μεταφοράς.

 

Κομμένα υφάσματα με το μέτρο

 
    Ως αναφορά τις κουρτίνες και τα υφάσματα που είναι κομμένα στην επιθυμητή διάσταση αυτά δεν μπορούν να επιστραφούν λόγω του ότι τα υφάσματα δεν μπορούν να πωληθούν στην αρχική τους τιμή (εκτός αν είναι ελαττωματικά).
 
 

Επιστροφές

 

    Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, επιστρέψτε εύκολα το προϊόν σε εμάς στην αρχική τους συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (είτε από εσάς είτε από τρίτο πρόσωπο που μας υποδείξατε).

Για να γίνει δεκτό ένα προϊόν που βρίσκεται σε συσκευασία θα πρέπει:
• Να μην έχει πλυθεί
• Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του και
• Nα έχει όλα τα ταμπελάκια του.

   Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2321051771 ή αποστείλετε e-email με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς στο afoitselios@hotmail.com και τον αριθμό λογαριασμού που θέλετε να επιστραφούν τα χρήματά σας αναφέροντάς μας ρητώς ότι υπαναχωρείτε από την συναλλαγή και επιστρέφετε το προϊόν.


Καλέστε στο υποκατάστημα της εταιρείας courier «Γενική Ταχυδρομική» που σας εξυπηρετεί, προκειμένου το δέμα να παραδοθεί στην αποθήκη μας ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΣ Ο.Ε., στην διεύθυνση ΡΩΜΑΝΟΥ 10 ΣΕΡΡΕΣ, 62122, ΕΛΛΑΔΑ.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί με το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική αγορά σας όταν παραλάβουμε πίσω τα αγαθά.

Πληρωμή με αντικαταβολή ή με κατάθεση λογαριασμού: Το ποσό μείον τα έξοδα αποστολής θα επιστραφεί στον λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο email σας.Σε περίπτωση ελαττωματικού αγαθού θα επιστραφεί ΟΛΟ το ποσό!

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Paypal: Το ποσό με την ίδια διαδικασία όπως αναφέρεται και πιο πάνω θα επιστραφεί στην πιστωτική σας κάρτα.

  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

    Σε περίπτωση που αντί για επιστροφή χρημάτων επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος (π.χ. ελάττωμα, αστοχία προϊόντος), μπορείτε να το ζητήσετε είτε μέσω του email που θα μας στείλετε (όπως αναφέρεται πιο πάνω) είτε με ένα τηλεφώνημά σας στο 2321051771 και να μας δηλώσετε με ποιο προϊόν επιθυμείτε να γίνει η αντικατάσταση.

 ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη θα υπάρχει χρέωση 4 ευρώ για τα μεταφορικά τα οποία πρέπει να καταβληθούν σύντομα με τραπεζική μεταφορά.Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν μέσω mail.
Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.
 
 
Scroll to Top