ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

-
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
-
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Βλέπετε 1–40 από 50 αποτελέσματα

Έτοιμο λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με μικρά λουλούδια!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 21 ΕΥΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ! Έτοιμο λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με μικρά λουλούδια σε διάφορες διαστάσεις! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Πλένεται εώς 60oC ! Διατίθεται με το μέτρο εδώ και σε άλλο σχέδιο  εδώ!  

Παρήγγειλαν9
Διαθεσιμότητα10

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό καρό καφέ βαμβακερό !

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό καρό καφέ σε διάφορες διαστάσεις! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ! Ελληνικής παραγωγής! Διατίθεται και σε κόκκινο χρώμα εδώ!

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα19

Έτοιμo τραπεζομάντηλo μεσαίο καρό κίτρινο !

Έτοιμo τραπεζομάντηλo Ισπανική λονέτα μεσαίο καρό κίτρινο νηματοβαφή σε διάφορες διαστάσεις! Δεν ξεβάφει! Διπλής όψης! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο σιέλ μπλε πορτοκαλί λουλούδια!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο σιέλ μπλε πορτοκαλί λουλούδια! Γεμάτο ύφασμα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 70% Πολυέστερ-30% βαμβάκι! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771! Διατίθεται και σε κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο εδώ!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό καρό βαμβακερό!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό καρό βαμβακερό σε διάφορες διαστάσεις! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο για μικρά και μεγάλα τραπέζια και για όλες τις γιορτινές στιγμές! Σύνθεση: 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ! Ελληνικής παραγωγής! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!  

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα20

Έτοιμο τραπεζομάντηλο βερικοκί ριγέ σε διάφορες διαστάσεις!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο βερικοκί ριγέ σε διάφορες διαστάσεις! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό με καρό κόκκινο βαμβακερό !

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό με καρό κόκκινο βαμβακερό σε διάφορες διαστάσεις! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ! Πλένεται εώς 40oC ! Ελληνικής παραγωγής!  

Παρήγγειλαν9
Διαθεσιμότητα20

Ύφασμα τραπεζομάντηλο υφαντό με το μέτρο άσπρο καρό κόκκινο φ.1.60μ!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο υφαντό με το μέτρο άσπρο καρό κόκκινο φ.1.60μ! 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ | ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ! Τα μέτρα που χρειάζεστε μπορείτε να τα υπολογίσετε, μετρώντας τις διαστάσεις του τραπεζιού, συν 25 πόντους (συνήθως) απο κάθε πλευρά . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε κατασκευή! Διατίθεται και σε πράσινο χρώμα εδώ!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο σατέν μονόχρωμο μπλε !

Έτοιμο τραπεζομάντηλο σατέν μονόχρωμο μπλε ! Γεμάτο ύφασμα! Σύνθεση : 100% Πολυέστερ! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα10

Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα μεσαίο καρό κόκκινο νηματοβαφή!

Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα μεσαίο καρό κόκκινο νηματοβαφή σε διάφορες διαστάσεις! Δεν ξεβάφει! Διπλής όψης! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο εκρού πολύχρωμες πεταλούδες!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο εκρού με πολύχρωμες πεταλούδες! Γεμάτο ύφασμα! Σύνθεση : 100% Βαμβάκι! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771! Διατίθεται και σε κουρτίνα τραπαρία εδώ!

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα10

Έτοιμο τραπεζομάντηλο σατέν μονόχρωμο σιέλ !

Έτοιμο τραπεζομάντηλο σατέν μονόχρωμο σιελ ! Γεμάτο ύφασμα! Σύνθεση : 100% Πολυέστερ! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα10

Ύφασμα τραπεζομάντηλο με το μέτρο καρό σκούρο μπλε φ 280cm!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο με το μέτρο καρό σκούρο μπλε φ 280cm!  Ισπανικό ύφασμα : 70% Βαμβάκι - 30% Πολυέστερ! Τα μέτρα που χρειάζεστε μπορείτε να τα υπολογίσετε, μετρώντας τις διαστάσεις του τραπεζιού, συν 25 πόντους (συνήθως) απο κάθε πλευρά ! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε κατασκευή! Αν θέλετε να ραφεί σε συσκεκριμένες διαστάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:2321051771 ! Διατίθεται και σε έτοιμο ραμμένο εδώ!  

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα25

Έτοιμα τραπεζομάντηλα μεσαίο καρό μπλε σιέλ εκρού εξώραφο !

Έτοιμα τραπεζομάντηλα μεσαίο καρό μπλε σιέλ εκρού νηματοβαφή ! Δεν ξεβάφει! Διπλής όψης! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 70% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡ-  30%  ΒΑΜΒΑΚΙ! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771 !

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο λευκό φ. 280 cm!

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο λευκό φάρδος 280 cm! 100% Πολυέστερ - 1 μ ζυγίζει περιπου 400γρ! Ιδανικό για τραπαρίες, τραπεζομάντηλα, ιερατικές στολές κτλ Επίσης για μαξιλαράκια και για οποιαδήποτε κατασκευή!  

Παρήγγειλαν15
Διαθεσιμότητα40

Έτοιμο τραπεζομάντηλο μικρά πολύχρωμα λουλούδια!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο μικρά πολύχρωμα λουλούδια! Γεμάτο ύφασμα! Σύνθεση : 100% Βαμβάκι! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771!

Λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με το μέτρο μικρά λουλούδια φ.2.80μ!

Λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με το μέτρο μικρά λουλούδια φ.2.80μ! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Διατίθεται και σε έτοιμο ραμμένο εδώ! Διατίθεται και σε άλλο σχέδιο  εδώ!

Παρήγγειλαν34
Διαθεσιμότητα20

Έτοιμο τραπεζομάντηλο γκρι καρό βαμβακερό!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο γκρι καρό σε διάφορες διαστάσεις! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε κατασκευή! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2321051771!  

Παρήγγειλαν3
Διαθεσιμότητα19

Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα μεσαίο καρό μπλε νηματοβαφή!

Π Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα μεσαίο καρό μπλε νηματοβαφή σε διάφορες διαστάσεις! Δεν ξεβάφει! Διπλής όψης! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Έτοιμο λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με σχέδια!

Έτοιμο λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με σχέδια σε διάφορες διαστάσεις! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Παρήγγειλαν1
Διαθεσιμότητα2

Ύφασμα τραπεζομάντηλο υφαντό με το μέτρο άσπρο καρό πράσινο φ.1.60μ!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο υφαντό με το μέτρο άσπρο καρό πράσινο φ.1.60μ! 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ | ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ! Τα μέτρα που χρειάζεστε μπορείτε να τα υπολογίσετε, μετρώντας τις διαστάσεις του τραπεζιού, συν 25 πόντους (συνήθως) απο κάθε πλευρά ! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε κατασκευή! Διατίθεται και σε κόκκινο χρώμα εδώ!

Παρήγγειλαν16
Διαθεσιμότητα28

Ύφασμα με το μέτρο σε μπορντό καρό φάρδος 280cm!

Ύφασμα με το μέτρο σε μπορντό καρό φάρδος 280cm! Χρησιμοποιείται για κουρτίνες τραπαρίες, τραπεζομάντηλα και για οποιαδήποτε κατασκευή! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Χυτό ύφασμα! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε οποιαδήποτε διάσταση επικοινωνήστε στο τηλ: 2321051771!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο με το μέτρο άσπρο καρό μπλε φ.1.60μ!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο υφαντό με το μέτρο άσπρο καρό μπλε φ.1.60μ! 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ | ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ! Τα μέτρα που χρειάζεστε μπορείτε να τα υπολογίσετε, μετρώντας τις διαστάσεις του τραπεζιού, συν 25 πόντους (συνήθως) απο κάθε πλευρά ! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε κατασκευή! Αν θέλετε να ραφεί σε συσκεκριμένες διαστάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:2321051771 Διατίθεται σε κόκκινο χρώμα εδώ και σε έτοιμο ραμμένο εδώ!

Παρήγγειλαν9
Διαθεσιμότητα39

Έτοιμο λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με σχέδια λουλούδια!

Έτοιμο λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με λουλούδια σε διάφορες διαστάσεις! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα πτι μικρό καρό μπλε νηματοβαφή !

Π Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα πτι μικρό καρό μπλε νηματοβαφή σε διάφορες διαστάσεις! Δεν ξεβάφει! Διπλής όψης! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με το μέτρο ακαθόριστο φ. 2.80μ!

Λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με το μέτρο ακαθόριστο φ. 2.80μ! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Διατίθεται και σε έτοιμο ραμμένο εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα30

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό καρό πράσινο βαμβακερό !

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό καρό πράσινο σε διάφορες διαστάσεις! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ! Ελληνικής παραγωγής! Διατίθεται και σε κόκκινο χρώμα εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα20

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό καρό μπλε βαμβακερό!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο λευκό καρό μπλε σε διάφορες διαστάσεις! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ! Ελληνικής παραγωγής! Διατίθεται και σε κόκκινο χρώμα εδώ! και σε πράσινο χρώμα εδώ!  

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα20

Έτοιμο τραπεζομάντηλο εκρού μπεζ λουλούδια!

Έτοιμο διακοσμητικό τραπεζομάντηλο εκρού μπεζ λουλούδια! Γεμάτο ύφασμα! Σύνθεση : 60%Πολυέστερ – 40% Βαμβάκι! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο με το μέτρο γκρι καρό φ 260cm!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο με το μέτρο γκρι καρό φ. 260cm! 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ Τα μέτρα που χρειάζεστε μπορείτε να τα υπολογίσετε, μετρώντας τις διαστάσεις του τραπεζιού, συν 25 πόντους (συνήθως) απο κάθε πλευρά ! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε κατασκευή! Διατίθεται και σε έτοιμο ραμμένο εδώ! Αν θέλετε να ραφεί σε συσκεκριμένες διαστάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:2321051771 !

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα35

Έτοιμο μπεζ τραπεζομάντηλο ζακάρ με σχέδια!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 20ΕΥΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ! Έτοιμο μπεζ τραπεζομάντηλο ζακάρ με μικρά λουλούδια σε διάφορες διαστάσεις! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα13

Λευκό τραπεζομάντηλο με ρόμβους και λουλούδια φ.1.60μ!

Λευκό τραπεζομάντηλο με ρόμβους και λουλούδια με το μέτρο φ.1.60μ! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο για μικρά και μεγάλα τραπέζια και για όλες τις γιορτινές στιγμές! 100% Βαμβακερό! Τα μέτρα που χρειάζεστε μπορείτε να τα υπολογίσετε, μετρώντας τις διαστάσεις του τραπεζιού, συν 25 πόντους (συνήθως) από κάθε πλευρά . Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771 !

Παρήγγειλαν38
Διαθεσιμότητα4

Έτοιμο τραπεζομάντηλο πτι μικρό καρό σιέλ!

Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα πτι μικρό καρό σιέλ νηματοβαφή σε διάφορες διαστάσεις! Δεν ξεβάφει! Διπλής όψης! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 70% Πολυέστερ-30% βαμβάκι! Πλένεται εώς 40oC !    

Ύφασμα τραπεζομάντηλο λευκό με το μέτρο σχέδια λουλούδια φ. 280cm!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο λευκό με το μέτρο σχέδια λουλούδια φ. 280cm! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Διατίθεται και σε έτοιμο ραμμένο εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα36

Ύφασμα τραπεζομάντηλο με το μέτρο λευκό καρό φ. 220cm!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο με το μέτρο λευκό καρό φ. 220cm! 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ | ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο για μικρά και μεγάλα τραπέζια και για όλες τις γιορτινές στιγμές! Τα μέτρα που χρειάζεστε μπορείτε να τα υπολογίσετε, μετρώντας τις διαστάσεις του τραπεζιού, συν 25 πόντους (συνήθως) από κάθε πλευρά ! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμο ραμμένο εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα μικρά λουλουδιά διάφορες διαστάσεις!

Π Έτοιμα τραπεζομάντηλα Ισπανική λονέτα μικρά λουλουδιά σε διάφορες διαστάσεις! Δεν ξεβάφει! Ψηφιακή εκτύπωση! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα14

Έτοιμο τραπεζομάντηλο καρό μπορντό!

Έτοιμο τραπεζομάντηλο καρό μπoρντό σε διάφορες διαστάσεις! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 100% Πολυέστερ! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 232105177! Διατίθεται και σε τραπαρία εδώ!  

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα10

Ύφασμα τραπεζομάντηλο με το μέτρο άσπρο καρό καφέ φ.1.60μ!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο υφαντό με το μέτρο άσπρο καρό καφέ φ.1.60μ! 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ | ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ! Τα μέτρα που χρειάζεστε μπορείτε να τα υπολογίσετε, μετρώντας τις διαστάσεις του τραπεζιού, συν 25 πόντους (συνήθως) απο κάθε πλευρά ! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε κατασκευή! Αν θέλετε να ραφεί σε συσκεκριμένες διαστάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:2321051771 Διατίθεται σε κόκκινο χρώμα εδώ και σε έτοιμο ραμμένο εδώ!

Παρήγγειλαν17
Διαθεσιμότητα45

Έτοιμο λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με ρόμβους λουλούδια!

Έτοιμο λευκό τραπεζομάντηλο ζακάρ με ρόμβους και λουλούδια σε διάφορες διαστάσεις! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Παρήγγειλαν29
Διαθεσιμότητα1