ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

-
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
-
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Βλέπετε 1–40 από 772 αποτελέσματα

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη βουάλ (voile) φουξ!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη βουάλ (voile) τσαλακωτή φουξ! Μέτρια διαφάνεια ! Τελείωμα: Βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή – Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν7
Διαθεσιμότητα11

Κουρτίνα με το μέτρο καφέ με χρυσή ρίγα!

 Κουρτίνα με το μέτρο ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! ΧΡΩΜΑ: Καφέ-χρυσό! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο!

Παρήγγειλαν22
Διαθεσιμότητα22

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη σιέλ!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή  μονόχρωμη σε χρώμα σιελ ! Ιδανική για σαλόνι,κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που  επιθυμείτε !

Έτοιμη κουρτίνα τραπαρία παιδική πεταλούδες !

Έτοιμη κουρτίνα τραπαρία παιδική πεταλούδες σε διάφορες  διαστάσεις! Ιδανική για παιδικά δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 70%Βαμβάκι- 30% Πολυέστερ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Γύρισμα από κάτω ~5 πόντους! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις φάρδος και ύψος παρακαλώ επικοινωνείστε στο τηλ: 2321051771! Διατίθεται και με το μέτρο! Αποστολή σε 2-3 ημέρες!

Παρήγγειλαν3
Διαθεσιμότητα8

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα μπορντό!

Κουρτίνα με το μέτρο οργάντζα μονόχρωμη τσαλακωτή με βαρίδιο! Χρώμα μπορντό! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Παρήγγειλαν21
Διαθεσιμότητα40

Έτοιμα ριχτάρια σενίλ λαδί ριγέ για όλες τις διαστάσεις!

Έτοιμα ριχτάρια σενίλ λαδί ριγέ! Διπλής όψης ! Το φάρδος 1.70 μ καλύπτει το κάθισμα και την πλάτη και τα κρόσια είναι κατά μήκος του καναπέ στο κεφάλι και στα πόδια. Μετρώντας την διάσταση του καναπέ με τα μπράτσα ή χωρίς μπορείτε να υπολογίσετε τα ακριβή μέτρα που χρειάζεστε! Λόγω του υφάσματος σενίλ δεν γλιστράνε  στους καναπέδες!  

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα14

Έτοιμες κουρτίνες με τρέσα μονόχρωμες σε οργάντζα μπορντό!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Έτοιμες κουρτίνες με τρέσα (σιρίτι) τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα μπορντό! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Αρκετή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω απο την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα16

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο τεχνοτροπία μπρονζέ!

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο τεχνοτροπία μπρονζέ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Ύψος:2.80μ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Διατίθεται σε μωβ χρώμα εδώ και σε λαδί χρώμα εδώ!

Παρήγγειλαν34
Διαθεσιμότητα91

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο μπλε φάρδος 300 cm!

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο μπλε φάρδος 300 cm! 100% Πολυέστερ Ιδανικό για άμφια, φελόνι (φαιλόνια) , πετραχήλι, οράριο, μανδύα και για ιερατικές στολές! Επίσης για μαξιλαράκια και για οποιαδήποτε κατασκευή! Γεμάτο ύφασμα ! Βάρος: 100 γρ/μ² - Ένα μέτρο ζυγίζει περίπου 300γρ ! Διατίθεται και σε σιέλ χρώμα εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα60

Ύφασμα σενίλ ριχτάρια με το μέτρο κεραμιδή ριγέ διπλής όψης φ 1.70μ!

Ύφασμα σενίλ κεραμιδή με το μέτρο διπλής όψης για ριχτάρια με φάρδος 1,70μ! Παρακάτω επιλέξτε τις επιθυμητές διαστάσεις! Συνήθως τα μέτρα που χρειάζεστε είναι: Για μονοθέσιο : 180μ! Για διθέσιο : 250μ! Για τριθέσιο : 3μ! Για τετραθέσιο: 3.50μ!

Έτοιμα ριχτάρια σενίλ διπλής όψης καφέ μπεζ σχέδιο λουλούδι !

Έτοιμα ριχτάρια σενίλ διπλής όψης καφέ μπεζ σχέδιο λουλούδι ! Τα κρόσια βρίσκονται κατά μήκος στο κεφάλι και στα πόδια και έχουν γαζιά στα πλάγια! Λόγω του υφάσματος σενίλ δεν γλιστράνε  στους καναπέδες! Πυκνή ύφανση :675γρ/μ !Ένα διθέσιο 2.50μ ζυγίζει 1.70kg!  

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη οργάντζα καρπουζί!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη οργάντζα καρπουζί! Μεγάλη διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα16

Κουρτίνα με το μέτρο εκρού με ρίγα ασημί!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή εκρού ρίγα ασημί ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:  Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις , επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν18
Διαθεσιμότητα42

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη γεμάτη μονόχρωμη γάζα εκρού!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη γεμάτη μονόχρωμη γάζα εκρού! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται με το μέτρο εδώ και σε άλλη ποιότητα, πιο διάφανη: με το μέτρο εδώ και σε πάγου χρώμα εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα14

Έτοιμo τραπεζομάντηλo μπεζ μωβ 140Χ270 cm!

Έτοιμo τραπεζομάντηλo μπεζ μωβ 140Χ270 cm! Για επαγγελματική και καθημερινή χρήση! Σύνθεση: 70% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡ-  30%  ΒΑΜΒΑΚΙ! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771 ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη κουρτίνα εδώ!

Παρήγγειλαν1
Διαθεσιμότητα7

Έτοιμη κουρτίνα μονόχρωμη λευκή βουάλ τσαλακωτή !

Έτοιμη κουρτίνα με τρέσα (σιρίτι) τσαλακωτή, μονόχρωμη λευκή ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Διαφανής! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται με το μέτρο εδώ και σε εκρού χρώμα εδώ!

Σιρίτι τρέσα με το μέτρο για κουρτίνες τρίαινα άσπρο 11 cm, αναλογία 1Χ2.50!

Σιρίτι τρέσα για κουρτίνες τρίαινα άσπρο με αναλογία 1Χ2.50 με το μέτρο! Το σιρίτι είναι 11 εκατοστά έχει 4 διαφορετικές θέσεις για τα κλιπσάκια και 4 κορδόνια για την σούρα! Το τόπι έχει 100μ και αναφέρεται  ανά τεμάχιο με συνολική τιμή 80 ευρώ! Διατίθεται και σε 6.50 cm φάρδος εδώ!

Παρήγγειλαν25
Διαθεσιμότητα195

Κουρτίνα με το μέτρο λευκή δαντέλα με κολιέ ριγέ σχέδιο με ύψος 140cm!

Κουρτίνα με το μέτρο λευκή δαντέλα ριγέ σχέδιο φ. 140cm! Ιδανική για παραδοσιακά σπίτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και δωμάτια! Τελείωμα: Κολιέ! Σύνθεση:100% πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Ελληνικής κατασκευής! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που επιθυμείτε!

Σεντόνια έτοιμα ραμμένα βαμβακερά μονόχρωμα μαύρα διάφορες διαστάσεις!

Σεντόνια έτοιμα ραμμένα 100% βαμβακερά βαμβακοστέν μονόχρωμα μαύρα! ΔΕΝ ΞΕΒΑΦΟΥΝ! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξτε τις  επιθυμητές διαστάσεις ανάλογα με το μήκος του στρώματος! Για στρώμα  με φάρδος: 90-100cm επιλέξτε ΜΟΝΗ διάσταση! 110-120cm επιλέξτε ΗΜΙΔΙΠΛΗ διάσταση! 140-160cm επιλέξτε ΥΠΕΡΔΙΠΛΗ διάσταση! 180-200cm επιλέξτε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ διάσταση! Η παραγγελία αφορά την αγορά 1 ενός σεντονιού! Η μαξιλαροθήκη έχει διάσταση 50Χ70cm με γύρισμα ~20cm από μέσα! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Σιρίτι τρέσα για κουρτίνες άσπρο 11cm με αναλογία 1Χ2 !

Σιρίτι τρέσα για κουρτίνες άσπρο 11cm με αναλογία 1Χ2 ! Το σιρίτι είναι 11 εκατοστά, έχει 4 διαφορετικές θέσεις για τα κλιπσάκια και 4 κορδόνια για την σούρα!

Παρήγγειλαν127
Διαθεσιμότητα153

Σεντόνια έτοιμα ραμμένα βαμβακερά παιδικό μπλε αστεράκια!

Σεντόνια έτοιμα ραμμένα βαμβακερά μπλε αστεράκια! Παρακάτω μπορείτε να επιλέξτε τις  επιθυμητές διαστάσεις ανάλογα με το μήκος του στρώματος! Για στρώμα  με φάρδος: 90-100cm επιλέξτε ΜΟΝΗ διάσταση! 110-120cm επιλέξτε ΗΜΙΔΙΠΛΗ διάσταση! 140-160cm επιλέξτε ΥΠΕΡΔΙΠΛΗ διάσταση! 180-200cm επιλέξτε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ διάσταση! Η παραγγελία αφορά την αγορά 1 ενός σεντονιού! Η μαξιλαροθήκη έχει διάσταση 50Χ70cm με γύρισμα ~20cm από μέσα!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή εκρού με βαρίδιο!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή εκρού με τελείωμα βαρίδιο! Μέτρια διαφάνια και ανοιχτό χρώμα που επιτρέπει να είναι πιο φωτεινός ο χώρος! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο οργάντζα χρυσαφί μπεζ με σχέδια!

Κουρτίνα με το μέτρο οργάντζα χρυσαφί μπεζ με σχέδια! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή- Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771!

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα20

Έτοιμη κουρτίνα τραπαρία με τρέσα παιδική αυτοκινητάκια 150Χ230cm!

Έτοιμη κουρτίνα τραπαρία με τρέσα παιδική αυτοκινητάκια 150Χ230cm! Ιδανική για παιδικά δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ:1oo% Βαμβάκι ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Γύρισμα από κάτω ~5 πόντους! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω απο την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά!

Πετσέτες Κουζίνας 40Χ65cm Πικέ Βαμβακερή Απορροφητική!

Οι πετσέτες κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή! Είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι, το οποίο τις κάνει απαλές και απορροφητικές. Το πυκνό ύφασμά τους είναι ανθεκτικό και δεν χάνει την φόρμα του με το πλύσιμο. Οι πετσέτες κουζίνας είναι διαθέσιμες σε 3 διαφορετικά χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με την διακόσμηση της κουζίνας σας. Είναι ιδανικές για να σκουπίζετε τα χέρια σας, τα πιάτα, τα τραπέζια και τον πάγκο της κουζίνας. Είναι επίσης κατάλληλες για να στεγνώνετε τα φρούτα και τα λαχανικά. Χαρακτηριστικά: Κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι Διάσταση 40Χ65cm! Απαλές και απορροφητικές Ανθεκτικό ύφασμα Πυκνότητα υφάσματος: 255gr/m2 Χρήση: Ιδανικές για να σκουπίζετε τα χέρια σας, τα πιάτα, τα τραπέζια και τον πάγκο της κουζίνας Κατάλληλες για να στεγνώνετε τα φρούτα και τα λαχανικά

Παρήγγειλαν10
Διαθεσιμότητα160

Ύφασμα τραπεζομάντηλο λευκό με το μέτρο σχέδια λουλούδια φ. 280cm!

Ύφασμα τραπεζομάντηλο λευκό με το μέτρο σχέδια λουλούδια φ. 280cm! Καλής ποιότητας τραπεζομάντηλο 100% βαμβακερό για όλες τις γιορτινές αλλά και καθημερινές στιγμές! Για διαφορετική διάσταση  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Διατίθεται και σε έτοιμο ραμμένο εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα36

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο γκρι μπεζ ανάγλυφο!

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο γκρι μπεζ ανάγλυφο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Ύψος:2.90μ! Αδιαφανής! Τελείωμα: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 2321051771! Διατίθεται και έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα25

Έτοιμο τραπεζομάντηλο εκρού μπεζ λουλούδια!

Έτοιμο διακοσμητικό τραπεζομάντηλο εκρού μπεζ λουλούδια! Γεμάτο ύφασμα! Σύνθεση : 60%Πολυέστερ – 40% Βαμβάκι! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2321051771!

Ριχτάρια με το μέτρο Ιαπωνικό σχέδιο πορτοκαλί φάρδος 170cm!

Ριχτάρια με το μέτρο Ιαπωνικό σχέδιο πορτοκαλί φάρδος 170cm! Πολύ καλή ποιότητα εφαρμόζει καλά  δεν γλιστράει και δεν βγάζει κλωστές ούτε χρώμα! Το φάρδος 1.70 μ καλύπτει το κάθισμα και την πλάτη και τα κρόσια είναι κατά μήκος του καναπέ στο κεφάλι και στα πόδια. Μετρώντας την διάσταση του καναπέ με τα μπράτσα ή χωρίς μπορείτε να υπολογίσετε τα ακριβή μέτρα που χρειάζεστε! ιδανικό και για ντύσιμο καναπέδων και μαξιλαριών! Πυκνή ύφανση :630γρ/μ !Ένα διθέσιο 2.50μ ζυγίζει 1.60kg! Σε έτοιμα ραμμένα μπορείτε να βρείτε εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα30

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο εμπριμέ με ρίγες ζικ ζακ!

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο εμπριμέ με ρίγες ζικ ζακ! ΧΡΩΜΑΤΑ :Μωβ, πορτοκαλί, τυρκουάζ και λαχανί ! ΦΑΡΔΟΣ:280cm! Παρακάτω επιλέξτε πόσα μέτρα επιθυμείτε!

Do not set stock amount for progress bar

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού με σχέδια πορτοκαλί !

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού με σχέδια πορτοκαλί λουλούδια! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και για όλα τα δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 2321051771!

Ύφασμα βαμβακερό βαμβακοσατέν με το μέτρο μονόχρωμο μαύρο !

Ύφασμα 100% βαμβακερό βαμβακοσατέν με το μέτρο με φάρδος 2.55cm! ΧΡΩΜΑ: μονόχρωμο μαύρο! Ιδανικό για σεντόνια μονά, διπλά, υπέρδιπλα και για οποιαδήποτε κατασκευή! Πλένεται 30-40°C! Διατίθεται και σε έτοιμα ραμμένα εδώ!

Παρήγγειλαν19
Διαθεσιμότητα19

PELLA 26 ημίδιπλα βαμβακερά σετ σεντόνια ΚΕΝΤΙΑ!

PELLA 26 ημίδιπλα 100% βαμβακερά σετ σεντόνια ΚΕΝΤΙΑ! Το σετ περιλαμβάνει 2 τμχ. 190x270cm και 1 μαξιλαροθήκη 50x70cm! Σύνθεση: 100% Βαμβάκι! Κλωστές: 150 Tc!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα2

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη blackout γκρι!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη blackout γκρι! Είναι ιδανική για ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ! Τελείωμα: Γύρισμα από κάτω! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται και με το μέτρο!

Παρήγγειλαν1
Διαθεσιμότητα15

Σιρίτι τρέσα για κουρτίνες διαφανή για βέργα κοντάρι!

Σιρίτι τρέσα για κουρτίνες διαφανή για βέργα κοντάρι! με αναλογία 1Χ2.50 με το μέτρο! Το σιρίτι είναι 10 εκατοστά έχει θέσεις για vα περνάει η βέργα ή το κοντάρι και 3 κορδόνια για την σούρα!

Παρήγγειλαν10
Διαθεσιμότητα100

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα ντεγκραντέ (όμπρε) τυρκουάζ μπλε!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα ντεγκραντέ (όμπρε) τυρκουάζ μπλε! Το σκούρο χρώμα βρίσκεται στο κάτω μέρος και σιγά σιγά γίνεται πιο ανοιχτό και τέλος το χρώμα του πάγου ξεκινάει στο ύψος 190cm ! Συνολικό ύψος : 285cm ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μέτρια διαφάνεια και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Παρήγγειλαν14
Διαθεσιμότητα26

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μπεζ δαντέλα 260Χ270cm!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μπεζ δαντέλα 260 (Φάρδος) Χ270 (Ύψος) cm! Μέτρια διαφάνεια ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια! Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1