ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

ΤΙΜΗ

14
16

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Ύφασμα σατέν με το μέτρο για ιερατικές στολές μπορντό κρασουλί φ. 150cm!

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μπορντό κρασουλί φ. 150cm! Ελληνικής κατασκευής! Ιδανικό για άμφια, φελόνι (φαιλόνια) , πετραχήλι, οράριο, μανδύα και για ιερατικές στολές! Επίσης για μαξιλαράκια και για οποιαδήποτε κατασκευή! Βάρος: 180γρ/μ²!! Διατίθεται και σε μπορντό χρώμα εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα28

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο λευκό φ. 280 cm!

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο λευκό φάρδος 280 cm! 100% Πολυέστερ - 1 μ ζυγίζει περιπου 400γρ! Ιδανικό για τραπαρίες, τραπεζομάντηλα, ιερατικές στολές κτλ Επίσης για μαξιλαράκια και για οποιαδήποτε κατασκευή!  

Παρήγγειλαν15
Διαθεσιμότητα40

Ύφασμα σατέν με το μέτρο για ιερατικές στολές μπορντό φ. 150cm!

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μπορντό φ. 150cm! Ελληνικής κατασκευής! Ιδανικό για άμφια, φελόνι (φαιλόνια) , πετραχήλι, οράριο, μανδύα και για ιερατικές στολές! Επίσης για μαξιλαράκια και για οποιαδήποτε κατασκευή! Βάρος: 180γρ/μ²!! Διατίθεται και σε πιο ανοιχτό μπορντό εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα30

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο μπλε φάρδος 300 cm!

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο μπλε φάρδος 300 cm! 100% Πολυέστερ Ιδανικό για άμφια, φελόνι (φαιλόνια) , πετραχήλι, οράριο, μανδύα και για ιερατικές στολές! Επίσης για μαξιλαράκια και για οποιαδήποτε κατασκευή! Γεμάτο ύφασμα ! Βάρος: 100 γρ/μ² - Ένα μέτρο ζυγίζει περίπου 300γρ ! Διατίθεται και σε σιέλ χρώμα εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα60

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο σιέλ φάρδος 300 cm!

Ύφασμα σατέν με το μέτρο μονόχρωμο σιέλ φάρδος 300 cm! 100% Πολυέστερ Ιδανικό για άμφια, φελόνι (φαιλόνια) , πετραχήλι, οράριο, μανδύα και για ιερατικές στολές! Επίσης για μαξιλαράκια και για οποιαδήποτε κατασκευή!  

Παρήγγειλαν1
Διαθεσιμότητα30
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.

Scroll to Top