ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

0 - 0.00 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Βλέπετε 1–40 από 418 αποτελέσματα

Κουρτίνες έτοιμες ραμμένες με τρέσα μπεζ τσαλακώτη 170Χ270cm

Κουρτίνες έτοιμες ραμμένες με τρέσα μπεζ τσαλακώτη 170Χ270cm! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και για όλα τα δωμάτια! Στο κάτω μέρος έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο!  

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1
NEW!

Κουρτίνα πάγου με ρίγες εκρού με το μέτρο!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Κουρτίνα με το μέτρο ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΧΡΩΜΑ: Πάγου με ρίγα εκρού! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που θέλετε !

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη σιέλ καρό 150Χ270cm!

Έτοιμη κουρτίνα σιέλ καρό 1.50X270cm! Σύνθεση : 100% Πολυέστερ! Τελείωμα βαρίδιο!

Μην ορίζετε το ποσό των αποθεμάτων για τη γραμμή προόδου

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη οργάντζα χρυσαφί μπεζ με σχέδια!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη οργάντζα χρυσαφί μπεζ με σχέδια! Μεγάλη διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα10

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη βουάλ (voile) σομόν!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη βουάλ (voile) τσαλακωτή σομόν! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα: Βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα9

Κουρτίνες έτοιμες γάζα εκρού με σχέδια σε ροζ μπορντό!

Κουρτίνες έτοιμες ραμμένες γάζα εκρού με σχέδια σε ροζ μπορντό! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ !Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω από την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 2321051771!

Έτοιμη κουρτίνα με τρέσα μπλε ριγέ με σχέδια 150Χ270cm!

Έτοιμη κουρτίνα με τρέσα μπλε ριγέ με σχέδια 150Χ270cm! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μικρή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή που δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω απο την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά! Αν η κουρτίνα θέλετε να ρεφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζι μας στο 2321051771 !

Μην ορίζετε το ποσό των αποθεμάτων για τη γραμμή προόδου

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη ραμμένη ροζ πουά !

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη ραμμένη ροζ πουά ! Αδιαφανής! Ιδανική για παιδικά δωμάτια! Σύνθεση: 100% Βαμβακερή! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2321051771!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα12

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη καρό δίχτυ μπορντό!

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη καρό μπορντό! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Τελείωμα βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Κουρτίνες έτοιμες ραμμένες με τρέσα παιδική βουάλ Tweety 150Χ270cm!

Κουρτίνες έτοιμες ραμμένες με τρέσα παιδική βουάλ Tweety 150Χ270cm! Διάφανη και στο κάτω μέρος έχει βαρίδιο ! Ιδανική για παιδικά δωμάτια!

Κουρτίνα με το μέτρο πορτοκαλί με πολύχρωμες ρίγες!

Κουρτίνα με το μέτρο πορτοκαλί με πολύχρωμες ρίγες! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Διαφανής! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμες ραμμένες εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο μπεζ ριγέ χρυσαφί!

Κουρτίνα με το μέτρο μπεζ ριγέ χρυσαφί! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:  Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν46
Διαθεσιμότητα76

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού καρό κίτρινο πορτοκαλί!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού καρό κίτρινο πορτοκαλί! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και για όλα τα δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 2321051771!  

Παρήγγειλαν15
Διαθεσιμότητα30

Έτοιμη κουρτίνα κλασική (vintage) μονόχρωμη εκρού!

Έτοιμη κουρτίνα κλασική (vintage) μονόχρωμη εκρού 300Χ270cm ! Μικρή  διαφάνεια! Τελείωμα διπλό αζούρ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ ! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Έτοιμη κουρτίνα με τρέσα οργάντζα χρυσαφί τετράγωνα 400Χ245 cm!

Έτοιμη κουρτίνα με τρέσα οργάντζα χρυσαφί τετράγωνα 400Χ245 cm! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μεγάλη! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ παιδική αυτοκινητάκια, αεροπλανάκια, τρενάκια !

Κουρτίνα παιδική βουάλ με το μέτρο με αεροπλανάκια-τρενάκια-ελικοπτεράκια-αστεράκια με βαρίδιο! Ύψος : 290 cm! Ιδανική για παιδικά δωμάτια! Διαφανής! Σύνθεση: 100% Πολυέστερ! Αν επιυθμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!  

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη καλοκαιρινό σχέδιο αστερίες!

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη καλοκαιρινό σχέδιο αστερίες! Γεμάτο ύφασμα! Αδιαφανής! Ιδανική για όλους τους χώρους! Σύνθεση: 80% Βαμβάκι - 20% Πολυέστερ ! Ισπανικό ύφασμα! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 2321051771!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα8

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη εκρού με ρίγα ασημί!

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη εκρού με ρίγα ασημί! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα8

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη πάγου ρίγα γκρι μαύρη!

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη πάγου ρίγα γκρι μαύρη! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ- Δεν θέλει σίδερο! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! Γεμάτη, 1μ ζυγίζει περίπου 380γρ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα14

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη με το μέτρο σάπιο μήλο!

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη  με το μέτρο σάπιο μήλο! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ - Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Έτοιμες κουρτίνες με τρέσα οργάντζα πάγου κεντημένη 200Χ260cm!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Έτοιμες κουρτίνες με τρέσα (σιρίτι) τσαλακωτή οργάντζα κεντημένη 200Χ260cm! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Αρκετή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω απο την κουρτίνα περίπου 5 εκατοστά!

Μην ορίζετε το ποσό των αποθεμάτων για τη γραμμή προόδου

Έτοιμη κουρτίνα με ρίγα χρυσαφί μπεζ σχέδιο!

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη με ρίγα χρυσαφί μπεζ σχέδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται με το μέτρο εδώ και στο ίδιο σχέδιο με κεραμιδί λουλούδι εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα12

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κρέπ με χρυσό κέντημα!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κρέπ με χρυσό κέντημα! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα9

Κουρτίνα δαντέλα πάγου με όλο σχέδιο φύλλα με το μέτρο!

Κουρτίνα δαντέλα με όλο σχέδιο φύλλα με το μέτρο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΧΡΩΜΑ: Πάγου! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ- Δεν θέλει σίδερο! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Κολιέ!  

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα100

Έτοιμες κουρτίνες οργάντζα ρίγα χρυσαφί κεραμιδί !

Έτοιμες κουρτίνες με τρέσα (σιρίτι) οργάντζα τσαλακωτή ρίγα χρυσαφί κεραμιδί ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ! Αν επιθυμείτε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα16

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη ραμμένη λαδί εκρού σχέδια!

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη ραμμένη λαδί εκρού σχέδια! Αδιαφανής! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και για όλα τα δωμάτια! Σύνθεση: 100% βαμβάκι! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα14

Κουρτίνα με το μέτρο με ρίγα χρυσαφί κεραμιδί!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Κουρτίνα με το μέτρο οργάντζα τσαλακωτή ρίγα χρυσαφί κεραμιδί! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Αρκετή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν επιθυμείτε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Παρήγγειλαν35
Διαθεσιμότητα60

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ μωβ!

Κουρτίνα με το μέτρο μωβ ανοιχτό ριγέ κρυσταλιζέ με ύψος 290cm! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμες ραμμένες εδώ και σε μαύρο ασημί εδώ!

Παρήγγειλαν65
Διαθεσιμότητα45

Έτοιμη κουρτίνα τραπαρία σιέλ μπλε πορτοκαλί λουλούδια!

Έτοιμη κουρτίνα τραπαρία σιέλ μπλε πορτοκαλί λουλούδια! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Αδιαφανής! ΣΥΝΘΕΣΗ: 70% Πολυέστερ-30% βαμβάκι! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα10

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη ραμμένη ροζ με αστεράκια !

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη ραμμένη ροζ αστεράκια ! Αδιαφανής! Ιδανική για παιδικά δωμάτια! Σύνθεση: 100% Βαμβακερή! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2321051771!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα11

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη οργάντζα μωβ!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη μονόχρωμη οργάντζα μωβ 290 (Φάρδος) Χ 270 (Ύψος) cm! Μεγάλη διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Έτοιμη κουρτίνα πορτοκαλί με πολύχρωμες ρίγες!

Έτοιμη κουρτίνα πορτοκαλί με πολύχρωμες ρίγες! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Διαφανής! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!  Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Έτοιμη κουρτίνα τραπαρία παιδική μπλε συννεφάκια!

Έτοιμη κουρτίνα τραπαρία παιδική μπλε συννεφάκια ! Ιδανική για παιδικά δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 1oo% Βαμβάκι ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Γύρισμα από κάτω ~5 πόντους! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν8
Διαθεσιμότητα3

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη με το μέτρο καρπουζί!

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη  με το μέτρο καρπουζί! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνες έτοιμες ραμμένες γάζα εκρού πορτοκαλί σχέδια !

Κουρτίνες έτοιμες ραμμένες γάζα εκρού πορτοκαλί σχέδια ! Μέτρια διαφάνια ! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για  σαλόνι, υπνοδωμάτια, εφηβικά και παιδικά δωμάτια! Σύνθεση : 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω από την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Λευκή κουρτίνα καρό 2.20μ φάρδος Χ 1.50μ Ύψος – ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!

Λευκή κουρτίνα καρό 2.20μ φάρδος Χ 1.50μ Ύψος - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ! ΧΡΩΜΑ: Λευκό! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Ούγια! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΖΩΜΕΝΗ Διατίθεται και σε μπλε χρώμα εδώ!  

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή ριγέ χρυσαφί !

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή ριγέ χρυσαφί ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:  Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν18
Διαθεσιμότητα42

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη ριγέ κεραμιδί καφέ μέντας!

Έτοιμη κουρτίνα ραμμένη ριγέ κεραμιδί καφέ μέντας! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα12

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη γεμάτη μονόχρωμη μωβ!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη γεμάτη μονόχρωμη ροζ! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν1
Διαθεσιμότητα18

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη ραμμένη πολύχρωμες πεταλούδες 150Χ270 cm!

Κουρτίνα τραπαρία έτοιμη ραμμένη πολύχρωμες πεταλούδες 150Χ270 cm! Αδιαφανής! Ιδανική σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Σύνθεση: 100% Βαμβάκι ! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 2321051771! Αποστολή σε 2-3 ημέρες!

Παρήγγειλαν1
Διαθεσιμότητα5

Βλέπετε 1–56 από 418 αποτελέσματα