ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

-
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
-
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Βλέπετε 1–40 από 138 αποτελέσματα

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα ντεγκραντέ (όμπρε) τυρκουάζ μπλε!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα ντεγκραντέ (όμπρε) τυρκουάζ μπλε! Το σκούρο χρώμα βρίσκεται στο κάτω μέρος και σιγά σιγά γίνεται πιο ανοιχτό και τέλος το χρώμα του πάγου ξεκινάει στο ύψος 190cm ! Συνολικό ύψος : 285cm ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μέτρια διαφάνεια και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Παρήγγειλαν14
Διαθεσιμότητα26

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή πορτοκαλί με βαρίδιο!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή πορτοκαλί με τελείωμα βαρίδιο! Μέτρια διαφάνια! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που θέλετε!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα ριγέ με σχέδιο σε ροζ χρώμα!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Κουρτίνα με το μέτρο γάζα ριγέ με σχέδιο σε ροζ χρώμα! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και για όλα τα δωμάτια ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που θέλετε!

Κουρτίνα με το μέτρο τρίχρωμη ροζ χρυσαφί μπλε οργάντζα!

Κουρτίνα με το μέτρο τρίχρωμη ροζ χρυσαφί μπλε οργάντζα! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο οργάντζα χρυσαφί μπεζ με σχέδια!

Κουρτίνα με το μέτρο οργάντζα χρυσαφί μπεζ με σχέδια! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή- Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771!

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα20

Κουρτίνα με το μέτρο χρυσαφί ριγέ βερ μέντας!

Κουρτίνα με το μέτρο χρυσαφί βερ μέντας ριγέ! Διαφάνεια μέτρια! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή-Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ κεραμιδί χρυσαφί !

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ κεραμιδί χρυσαφί! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΥΨΟΣ: 285 cm! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:  Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν19
Διαθεσιμότητα41

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ κεραμιδί καφέ μέντας!

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ κεραμιδί καφέ μέντας! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμες ραμμένες εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα30

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού ρίγα μπεζ!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Κουρτίνα γάζα ριγέ με το μέτρο ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΧΡΩΜΑ:Εκρού-μπεζ! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:Μικρή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που επιθυμείτε !

Παρήγγειλαν39
Διαθεσιμότητα6

Κουρτίνα με το μέτρο λαδί χακί ριγέ!

Κουρτίνα με το μέτρο λαδί χακί ριγέ! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμες ραμμένες εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα30

Κουρτίνα με το μέτρο εκρού με ρίγα!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή εκρού ρίγα! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:  Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις , επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν18
Διαθεσιμότητα42

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ μονόχρωμη ροζ!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ μονόχρωμη σε χρώμα ροζ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις, επικοινωνήστε μαζί  μας στο τηλ : 2321051771 ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν25
Διαθεσιμότητα45

Κουρτίνα με το μέτρο Ισπανική γάζα για κουζίνα μπεζ καφέ!

Κουρτίνα με το μέτρο Ισπανική γάζα για κουζίνα μπεζ καφέ! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Όλες οι κουρτίνες μπορούν να ραφούν στις διαστάσεις που επιθυμείτε!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα20

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα ώχρα!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα ώχρα! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο παιδική Ισπανική γάζα με φούξ αστεράκια!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Κουρτίνα με το μέτρο παιδική γάζα Ισπανική με φούξ αστεράκια  για υπνοδωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα  επιθυμείτε !

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο γκρι μπεζ ανάγλυφο!

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο γκρι μπεζ ανάγλυφο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Ύψος:2.90μ! Αδιαφανής! Τελείωμα: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 2321051771! Διατίθεται και έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα25

Κουρτίνα με το μέτρο κλασική (vintage) εκρού με ρίγα χρυσή!

Κουρτίνα με το μέτρο κλασική (vintage) εκρού με ρίγα χρυσή! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μικρή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφει σε συγκεκριμένες διαστάσεις επικοινωνηστε μαζί μας στο τηλ 2321051771! Διατίθεται και σε άλλο σχέδιο εδώ και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν10
Διαθεσιμότητα55

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο CHEST πράσινο κίτρινο μαύρο!

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο CHEST πράσινο κίτρινο μαύρο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Ύψος:2.80μ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Παρακάτω επιλέξτε πόσα μέτρα επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ μαύρη ασημί!

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ μαύρη ασημί ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, καθιστικό και δωμάτια! Ύψος: 290cm! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν7
Διαθεσιμότητα55

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή γεμάτη μονόχρωμη πορτοκαλί!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή  μονόχρωμη σε χρώμα πορτοκαλί! Ιδανική για σαλόνι,κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα πάγου με γκρι ρίγα!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Κουρτίνα γάζα με το μέτρο ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΧΡΩΜΑ: Γάζα με ρίγα γκρι! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Κουρτίνα δαντέλα πάγου σχέδιο φύλλα με το μέτρο!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ :Κουρτίνα δαντέλα σχέδιο φύλλα με το μέτρο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΧΡΩΜΑ: Πάγου! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ- Δεν θέλει σίδερο! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Κολιέ!

Παρήγγειλαν45
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο με ρίγα χρυσαφί μπεζ σχέδιο!

Κουρτίνα με το μέτρο με ρίγα χρυσαφί μπεζ σχέδιο ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται  σε έτοιμη ραμμένη εδώ και στο ίδιο σχέδιο με κεραμιδί λουλούδι εδώ! Αν επιθυμείτε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2321051771!  

Παρήγγειλαν43
Διαθεσιμότητα52

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού με σχέδια σε ροζ μπορντό!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού με σχέδια σε ροζ μπορντό ! Ιδανική για παιδικά και εφηβικά δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 2321051771!

Παρήγγειλαν13
Διαθεσιμότητα49

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα ροζ!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα ροζ! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν25
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα παραδοσιακή λευκή κεντημένη με το μέτρο!

Κουρτίνα παραδοσιακή λευκή κεντημένη με το μέτρο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Κολιέ! Για ραφή σε επιθυμητές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771!  

Κουρτίνα με το μέτρο λευκή δαντέλα με κολιέ ριγέ σχέδιο με ύψος 140cm!

Κουρτίνα με το μέτρο λευκή δαντέλα ριγέ σχέδιο φ. 140cm! Ιδανική για παραδοσιακά σπίτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και δωμάτια! Τελείωμα: Κολιέ! Σύνθεση:100% πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Ελληνικής κατασκευής! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή μωβ!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή μωβ ! Μέτρια διαφάνια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια!

Παρήγγειλαν25
Διαθεσιμότητα120

Κουρτίνα με το μέτρο μπεζ ριγέ χρυσαφί!

Κουρτίνα με το μέτρο μπεζ ριγέ χρυσαφί! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:  Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν46
Διαθεσιμότητα76

Κουρτίνα με το μέτρο πορτοκαλί με πολύχρωμες ρίγες!

Κουρτίνα με το μέτρο πορτοκαλί με πολύχρωμες ρίγες! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Διαφανής! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμες ραμμένες εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο γκρι ρίγα εκρού μαύρο γκρι!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Κουρτίνα με το μέτρο γκρι ρίγα εκρού μαύρο γκρι! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΎΨΟΣ:Η κουρτίνα έχει ύψος 300cm! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Αν επιθυμείτε να ραφεί η κουρτίνα στις δικές σας  διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!  

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη με το μέτρο καρπουζί!

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη  με το μέτρο καρπουζί! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα γκρι με ρίγες!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Κουρτίνα με το μέτρο γάζα γκρι ρίγα Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια ! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:Μικρή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που  επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού με σχέδια πορτοκαλί !

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα εκρού με σχέδια πορτοκαλί λουλούδια! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και για όλα τα δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ: 2321051771!

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ μαύρη γκρι άσπρη!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Κουρτίνα οργάντζα-ύφασμα με το μέτρο! ΧΡΩΜΑ:Μαύρη-γκρι-άσπρη! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ:Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα  επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο δαντέλα καφέ μπεζ με σχέδιο!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Κουρτίνα με το μέτρο δαντέλα καφέ μπεζ! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Κολιέ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!  

Παρήγγειλαν83
Διαθεσιμότητα2

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα χακί λαδί!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα χακί λαδί! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο σοκολά καφέ φύλλα!

Κουρτίνα τραπαρία με το μέτρο σοκολά καφέ φύλλα! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Ύψος:2.80μ! Αδιαφανής! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα25

Κουρτίνα με το μέτρο ριγέ μωβ!

Κουρτίνα με το μέτρο μωβ ανοιχτό ριγέ κρυσταλιζέ με ύψος 290cm! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμες ραμμένες εδώ και σε μαύρο ασημί εδώ!

Παρήγγειλαν60
Διαθεσιμότητα50