Μεταφορικά για παραλαβή από κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής από 2.50 ευρώ!

Λογότυπο Τσέλιος

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

0 - 0.00 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

ΤΙΜΗ

0
162

Βλέπετε 1–40 από 52 αποτελέσματα

Κουρτίνα με το μέτρο γεμάτη μονόχρωμη μωβ!

Κουρτίνα με το μέτρο μονόχρωμη σε χρώμα μωβ! Ιδανική για σαλόνι,κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!  

Παρήγγειλαν10
Διαθεσιμότητα100

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη με το μέτρο καρπουζί!

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη  με το μέτρο καρπουζί! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα μονόχρωμη εκρού άμμου!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα μονόχρωμη εκρού άμμου! Συνολικό ύψος : 295cm ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μέτρια διαφάνεια και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε μπορεί να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις! Διατίθεται και έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα35

Ύφασμα Κουρτίνας βουάλ μονόχρωμη εκρού, ΔΙΑΛΟΓΗΣ!

Ύφασμα Κουρτίνας βουάλ μονόχρωμη εκρού, ΔΙΑΛΟΓΗΣ! 1.70μ (Φάρδος) και Ύψος 3.00μ Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και παιδικά δωμάτια Σύνθεση: 100% πολυέστερ!! Με βαρίδιο! ΔΙΑΛΟΓΗΣ: Κάποια σημαδάκια που φαίνεται στην μία από τις φωτογραφίες! Η Τιμή αφορά συνολικά όλο το κομμάτι! Δεν είναι ραμμένη! Αν θέλετε να ραφεί επικοινωνήστε στο τηλ 2321051771!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή τρίχρωμη οργάντζα!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή τρίχρωμη οργάντζα! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν14
Διαθεσιμότητα48

Κουρτίνα μονόχρωμη με το μέτρο άμμου!

Κουρτίνα μονόχρωμη με το μέτρο άμμου! Μικρή διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ ! Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ και σε χρώμα πάγου εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα χακί λαδί!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα χακί λαδί! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ μονόχρωμη ροζ!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ μονόχρωμη σε χρώμα ροζ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις, επικοινωνήστε μαζί  μας στο τηλ : 2321051771 ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν25
Διαθεσιμότητα45

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα ντεγκραντέ (όμπρε) τυρκουάζ μπλε!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα ντεγκραντέ (όμπρε) τυρκουάζ μπλε! Το σκούρο χρώμα βρίσκεται στο κάτω μέρος και σιγά σιγά γίνεται πιο ανοιχτό και τέλος το χρώμα του πάγου ξεκινάει στο ύψος 190cm ! Συνολικό ύψος : 285cm ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μέτρια διαφάνεια και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Παρήγγειλαν14
Διαθεσιμότητα26

Λευκή κουρτίνα καρό 2.20μ φάρδος Χ 1.50μ Ύψος – ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!

Λευκή κουρτίνα καρό 2.20μ φάρδος Χ 1.50μ Ύψος - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ! ΧΡΩΜΑ: Λευκό! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Ούγια! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΖΩΜΕΝΗ Διατίθεται και σε μπλε χρώμα εδώ!  

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή εκρού με βαρίδιο!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή εκρού με τελείωμα βαρίδιο! Μέτρια διαφάνια και ανοιχτό χρώμα που επιτρέπει να είναι πιο φωτεινός ο χώρος! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα μπορντό!

Κουρτίνα με το μέτρο οργάντζα μονόχρωμη τσαλακωτή με βαρίδιο! Χρώμα μπορντό! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Παρήγγειλαν21
Διαθεσιμότητα40

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα τυρκουάζ!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα τυρκουάζ! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771!

Παρήγγειλαν17
Διαθεσιμότητα45

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή γεμάτη μονόχρωμη λαχανί!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή  μονόχρωμη σε χρώμα πορτοκαλί! Ιδανική για σαλόνι,κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα καρπουζί!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα καρπουζί! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη εκρού με το μέτρο!

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη εκρού με το μέτρο! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ και σε χρώμα πάγου εδώ!  

Παρήγγειλαν40
Διαθεσιμότητα60

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα μπλε!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα μπλε! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα μονόχρωμη γκρι!

Κουρτίνα με το μέτρο γάζα μονόχρωμη γκρι ανοιχτό! Συνολικό ύψος : 285cm ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μέτρια διαφάνεια και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Δεν θέλει σίδερο! Ύφανση : 310γρ/μ ! Αν επιθυμείτε μπορούν να ραφούν σε συγκεκριμένες διαστάσεις! Έτοιμη ραμμένη μπορείτε να βρείτε εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα35

Κουρτίνα με το μέτρο μπεζ ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΚΟΜΜΑΤΙA!

Κουρτίνα με το μέτρο μπεζ ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΚΟΜΜΑΤΙA! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΖΩΜΕΝA! Αν θέλετε να ραφούν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2321051771!

3.00 7.00 
Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα με το μέτρο γεμάτη τσαλακωτή μονόχρωμη σιέλ!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή  μονόχρωμη σε χρώμα σιελ ! Ιδανική για σαλόνι,κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που  επιθυμείτε !

Premium κουρτίνα με το μέτρο μονόχρωμη πάγου!

Premium κουρτίνα με το μέτρο μονόχρωμη πάγου, βαριά και πολύ καλή ποιότητα! Ύψος : 310cm!! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ - Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771!

Παρήγγειλαν6
Διαθεσιμότητα60

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή πορτοκαλί με βαρίδιο!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή πορτοκαλί με τελείωμα βαρίδιο! Μέτρια διαφάνια! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα που θέλετε!

Ύφασμα Κουρτίνας βουάλ μονόχρωμη λευκή, ΔΙΑΛΟΓΗΣ!

Ύφασμα Κουρτίνας βουάλ μονόχρωμη λευκή, ΔΙΑΛΟΓΗΣ! 1.50μ (Φάρδος) και Ύψος 3.00μ Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και παιδικά δωμάτια Σύνθεση: 100% πολυέστερ!! Δεν έχει βαρίδιο! Είναι λερωμένη στην τσάκιση από σκόνη, που δεν γνωρίζω αν θα φύγει! Η Τιμή αφορά συνολικά όλο το κομμάτι! Δεν είναι ραμμένη! Αν θέλετε να ραφεί επικοινωνήστε στο τηλ 2321051771!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα ώχρα!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα ώχρα! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα μονόχρωμη με το μέτρο πάγου!

Κουρτίνα μονόχρωμη με το μέτρο πάγου! Μικρή διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ ! Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ και σε χρώμα της άμμου εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή σιέλ με βαρίδιο!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή σιέλ με τελείωμα βαρίδιο! Μέτρια διαφάνια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή γεμάτη μονόχρωμη πορτοκαλί!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή  μονόχρωμη σε χρώμα πορτοκαλί! Ιδανική για σαλόνι,κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Παρακάτω επιλέξτε τα μέτρα επιθυμείτε!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή μωβ!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή μωβ ! Μέτρια διαφάνια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ!Δεν θέλει σίδερο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια!

Παρήγγειλαν25
Διαθεσιμότητα120

Κουρτίνα με το μέτρο καρό δίχτυ μπορντό!

Κουρτίνα με το μέτρο καρό μπορντό! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Ύψος: 290cm! Τελείωμα βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771!

Παρήγγειλαν11
Διαθεσιμότητα30

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα καρπουζί!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα καρπουζί! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται σε μπεζ χρώμα εδώ και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν26
Διαθεσιμότητα48

Κουρτίνα με το μέτρο καρό μωβ μελιτζανί!

Κουρτίνα με το μέτρο καρό μωβ μελιτζανί! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Ύψος:290cm! Τελείωμα βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε άλλη απόχρωση εδώ!

Παρήγγειλαν11
Διαθεσιμότητα30

Κουρτίνα με το μέτρο τρίχρωμη ροζ χρυσαφί μπλε οργάντζα!

Κουρτίνα με το μέτρο τρίχρωμη ροζ χρυσαφί μπλε οργάντζα! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν12
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ μονόχρωμη κόκκινη!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ μονόχρωμη σε χρώμα ώχρα κίτρινη! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μικρή διαφάνεια, γεμάτη κουρτίνα και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις, επικοινωνήστε μαζί  μας στο τηλ : 2321051771 ! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη πάγου με το μέτρο!

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη πάγου με το μέτρο! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ και σε χρώμα εκρού εδώ!

Παρήγγειλαν40
Διαθεσιμότητα60

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή άσπρη με βαρίδιο!

Κουρτίνα με το μέτρο βουάλ (voile) τσαλακωτή άσπρη με  τελείωμα βαρίδιο! Μεγάλη διαφάνια που επιτρέπει να είναι πιο φωτεινός ο χώρος! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, δωμάτια! Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ και σε εκρού χρώμα εδώ!  

Παρήγγειλαν50
Διαθεσιμότητα48

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη με το μέτρο σάπιο μήλο!

Κουρτίνα γάζα μονόχρωμη  με το μέτρο σάπιο μήλο! Μέτρια διαφάνεια! Τελείωμα βαρίδιο! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ - Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν4
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα μπεζ!

Κουρτίνα με το μέτρο τσαλακωτή μονόχρωμη οργάντζα μπεζ! Διαφάνεια μεγάλη! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται σε ροζ χρώμα εδώ και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν25
Διαθεσιμότητα50

Κουρτίνα με το μέτρο λευκή καρό με ύψος 290cm!

Κουρτίνα με το μέτρο λευκή καρό με ύψος 290cm! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! Ιδανική για δωμάτια, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε συγκεκριμένες διαστάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμες ραμμένες εδώ!

Παρήγγειλαν8
Διαθεσιμότητα26

Κουρτίνα με το μέτρο μονόχρωμη κεραμιδί!

Κουρτίνα με το μέτρο μονόχρωμη κεραμιδί! Συνολικό ύψος : 285cm ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και  δωμάτια! Μέτρια διαφάνεια και στο τελείωμα έχει βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Αν επιθυμείτε μπορούν να ραφούν σε συγκεκριμένες διαστάσεις! Έτοιμη ραμμένη μπορείτε να βρείτε εδώ!

Παρήγγειλαν10
Διαθεσιμότητα100

Προβολή όλων των 52 αποτελεσμάτων