ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

ΤΙΜΗ

0
49

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Προβολή όλων των 19 αποτελεσμάτων

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κρέπ με μπεζ κέντημα!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κρέπ με μπεζ κέντημα 170 (Φάρδος) Χ 270 (Ύψος)! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα κλασική (vintage) έτοιμη ραμμένη λευκή ριγέ με σχέδια!

Κουρτίνα κλασική (vintage) έτοιμη ραμμένη λευκή ριγέ με σχέδια! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! Σύνθεση: 100% Πολυέστερ! Τελείωμα: Διπλό Αζούρ! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Αν επιθυμείτε να ραφεί σε διαφορετικές διαστάσεις, επικοινωνήστε στο τηλ. 2321051771! Διατίθεται με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα8

Κουρτίνα με το μέτρο εκρού κεντημένη τετραγωνάκια!

Κουρτίνα με το μέτρο εκρού κεντημένη τετραγωνάκια! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Όλες οι κουρτίνες μπορούν να ραφούν σε διαστάσεις που επιθυμείτε! Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν29
Διαθεσιμότητα46

Κουρτίνα με το μέτρο σε ύφασμα εκρού κρέπ με χρυσό κέντημα!

Κουρτίνα με το μέτρο σε ύφασμα εκρού κρέπ με χρυσό κέντημα! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Όλες οι κουρτίνες μπορούν να ραφούν σε διαστάσεις που επιθυμείτε! Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!  

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κεντημένη τετραγωνάκια!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κεντημένη τετραγωνάκια! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! Στο κάτω μέρος έχει τελείωμα βαρίδιο! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω απο την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν9
Διαθεσιμότητα12

Έτοιμη κουρτίνα κλασική (vintage) μονόχρωμη βερ !

Έτοιμη κουρτίνα κλασική (vintage) μονόχρωμη βερ 250Χ270cm ! Μικρή  διαφάνεια! Τελείωμα διπλό αζούρ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ ! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη κλασική (vintage) εκρού με ρίγα χρυσή!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη κλασική (vintage) εκρού με ρίγα χρυσή! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν3
Διαθεσιμότητα10

Κουρτίνα με το μέτρο εκρού κεντημένη τουλίπα!

Κουρτίνα με το μέτρο εκρού κεντημένη τουλίπα! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μέτρια! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Όλες οι κουρτίνες μπορούν να ραφούν σε διαστάσεις που επιθυμείτε! Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2321051771! Διατίθεται και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν5
Διαθεσιμότητα20

Κουρτίνα με το μέτρο κλασική (vintage) εκρού με ρίγα μπεζ!

Κουρτίνα με το μέτρο κλασική (vintage) εκρού με ρίγα μπεζ! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μικρή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Διατίθεται σε άλλο σχέδιο εδώ και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν25
Διαθεσιμότητα60

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη κλασική (vintage) εκρού με φάσες σχέδια!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη κλασική (vintage) εκρού με φάσες σχέδια! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Ελληνικής παραγωγής! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Αζουρ! Η κουρτίνα περιλαμβάνει 3 φάσες στο κάτω μέρος της κουρτίνας : Μια μεγάλη στο κάτω μέρος, μια μεσαία και μια μικρή μέχρι τα 80 cm και μετά είναι σκέτη! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού τσαλακώτη κεντημένη 200X270cm!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού τσαλακώτη κεντημένη 200X270cm! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! Στο κάτω μέρος έχει τελείωμα κολιέ! Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω απο την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά!

Do not set stock amount for progress bar

Έτοιμη κουρτίνα οργάντζα χρυσαφί κεντημένη με σχέδια!

Έτοιμη κουρτίνα οργάντζα χρυσαφί κεντημένη με σχέδια σε διάφορες διαστάσεις! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μεγάλη! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κρέπ με μπεζ κέντημα φύλλο!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κρέπ με μπεζ κέντημα φύλλο! Μέτρια διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και σε άλλο σχέδιο εδώ!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα2

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη κλασική (vintage) εκρού με ρίγα μπεζ!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη κλασική (vintage) εκρού με ρίγα μπεζ! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν3
Διαθεσιμότητα10

Έτοιμη κουρτίνα κλασική (vintage) μονόχρωμη εκρού!

Έτοιμη κουρτίνα κλασική (vintage) μονόχρωμη εκρού 300Χ270cm ! Μικρή  διαφάνεια! Τελείωμα διπλό αζούρ! Ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δωμάτια! Σύνθεση: 100% πολυέστερ ! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα1

Κουρτίνα με το μέτρο κλασική (vintage) εκρού με ρίγα χρυσή!

Κουρτίνα με το μέτρο κλασική (vintage) εκρού με ρίγα χρυσή! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Μικρή! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! ΣΥΝΘΕΣΗ:100% Πολυέστερ! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Αν θέλετε να ραφει σε συγκεκριμένες διαστάσεις επικοινωνηστε μαζί μας στο τηλ 2321051771! Διατίθεται και σε άλλο σχέδιο εδώ και σε έτοιμη ραμμένη εδώ!

Παρήγγειλαν10
Διαθεσιμότητα55

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κρέπ με χρυσό κέντημα!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κρέπ με χρυσό κέντημα! Μικρή διαφάνεια! Είναι ιδανική για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και δωμάτια! ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% Πολυέστερ! ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Βαρίδιο! Το σιρίτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα9

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κεντημένη τουλίπα!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κεντημένη τουλίπα! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! Στο κάτω μέρος έχει τελείωμα βαρίδιο! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω απο την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν2
Διαθεσιμότητα8

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κεντημένη τουλίπα 380Χ240cm!

Κουρτίνα έτοιμη ραμμένη εκρού κεντημένη τουλίπα 380 (Φάρδος)Χ 240 (Ύψος)cm!! Ιδανική για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα! Στο κάτω μέρος έχει τελείωμα βαρίδιο! Τσαλακωτή - Δεν θέλει σίδερο! Το σιρίτι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι φαρδύ 6.5 εκατοστά και με αναλογία 1Χ2! Επίσης υπάρχει και γύρισμα πίσω απο την κουρτίνα περίπου 10 εκατοστά! Διατίθεται και με το μέτρο εδώ!

Παρήγγειλαν0
Διαθεσιμότητα2
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.

Scroll to Top